GRATIS VERZENDING!

De Studded 2.0 Collectie

by Amsterdam Heritage on October 09, 2020

Introduceerd: de Studded 2.0 collectie

Studded riemen bestaan al jaren. Zeker in de jaren 2010 tot 2015 waren deze riemen een ware hit. Na al deze jaren komen ze weer terug. In een nieuw jasje met nieuwe designs brengen we de studded riemen terug met een studded 2.0 collectie!

Amsterdam Heritage brengt de trend terug met de nieuwe collectie: de studded 2.0. Een innoverende collectie dat in detail is uitgewerkt met verschillende soorten studs. Van plat, rond, hoge en lage studs tot verschillende kleuren. De riemen zijn een toevoeging aan je klassieke outfit of maak een statement en zorg dat alle ogen op je gericht zijn. De riemen zijn een perfecte accessoire om je zomerse outfit mee op te fleuren of lekker om je jeans te dragen in de winter.

De studded 2.0 collectie bestaat momenteel uit vier verschillende designs. Maar.. op dit moment zijn we druk bezig om meerdere kleuren te realiseren. Dit betekent dat we in November elke riem in twee verschillende kleuren beschikbaar hebben én hebben we niet vier, maar acht studded riemen! Wij weten het wel.. snel op onze kerst-wensenlijstje zetten!

De collectie

Om je een goede impreessie te geven van onze 2.0 collectie, nemen we je mee door de producten. We beginnen met de Soraya riem. Deze is geinspireerd door onze best-seller Pip. De Soraya riem is een mooie combinatie van Boho en glam, in de meest natuurlijke vorm. Een prachtstuk dat je outfit echt opfleurt!

De tweede riem die wij willen introduceren, is de Daya. Een prachtige mix van brons, goud en donkere metalen studs, geven gegarandeerd een fantastische look.

De derde riem van de studded 2.0 collectie is de Ezra. Deze zwarte riem met vierkante buckle is de riem waarvan je sprakeloos wordt op het moment dat je haar ziet. De zilveren studs geven een echte sprankeling aan elke outfit.

Het laatste item is de Fiona. Zij is echt onmisbaar als je een beetje glam wilt toevoegen aan je outfit. Met haar ronde buckle en bijzondere studs, is Fiona een bijzonder exemplaar die iedere interesse wekt!

 

Als deze introductie je niet aansporen om diréct naar de webshop te gaan om deze pareltjes te scoren, weten wij het ook niet meer! Shop ze hier.

BACK TO TOP