De Come Back van de Studded Riem – Amsterdam Heritage | NL
GRATIS VERZENDING BIJ ALLE BESTELLINGEN BOVEN €100

De Come Back van de Studded Riem

door Amsterdam Heritage op February 20, 2021

Studded riemen bestaan al jaren. Zeker in de jaren 2010 tot 2015 waren deze riemen een ware hit. Na al deze jaren zijn ze weer  helemaal terug van weggeweest! In een nieuw jasje met splinternieuwe designs stellen we je voor aan de studded riemen 2.0 collectie van Amsterdam Heritage!

De studded 2.0 collectie

De nieuwe studs riemen van Amsterdam Heritage bestaan uit een innoverende collectie, welke in detail is uitgewerkt met verschillende soorten studs designs. In de diverse stijlen studs riemen worden zowel platte, ronde, hoge als lage studs gebruikt in mooie patronen en kleuren. Deze riemen zijn echt prachtige accessoires en zijn het absoluut waard om in te investeren, want ze maken van een eenvoudige outfit een super coole look.

De collectie

Om je een goede impressie te geven van onze 2.0 studded riemen collectie, nemen we je mee door de verschillende stijlen. We beginnen met de Soraya riem. Deze is geinspireerd op onze best-seller riem Pip. De Soraya riem is een mooie combinatie van boho en glam. Een prachtstuk dat je outfit echt opfleurt!

De tweede riem die wij willen introduceren, is de Daya. Een prachtige mix van brons, goud en donkere metalen studs met een karakteristieke vierkante gesp. Dit levert gegarandeerd een fantastische look op.

De derde riem van de studded 2.0 collectie is de Ezra. Deze riem uitgevoerd met vierkante gesp en studs is de riem waarvan je sprakeloos wordt op het moment dat je haar ziet. De zilveren studs geven een echte sprankeling aan elke outfit.

 

Het laatste item is de Fiona. Zij is echt onmisbaar als je een beetje glam wilt toevoegen aan je outfit. Met haar ronde buckle en bijzondere studs, is Fiona een bijzonder exemplaar die de aandacht trekt!

 

Als deze introductie je niet aanspoort om diréct naar de shop te gaan om deze pareltjes te scoren, weten wij het ook niet meer! Shop ze hier.