De perfecte tas voor de herfst – Amsterdam Heritage | NL

De perfecte tas voor de herfst

door Amsterdam Heritage op October 07, 2020

De zomer is voorbij, September is begonnen en de dagen zijn korter. We kunnen er niet omheen: de herfst komt eraan! Een druk seizoen, we beginnen waar we gestopt zijn voor de zomer: back to work, sporten en werken aan je dagelijkse schema. Één ding dat je mist is de perfecte tas voor elke dag. Daarom vertellen we je graag waarom de Kalter de perfecte tas is voor dit herfst seizoen!

Klaar voor je werk

Volledig opgeladen met de herinneringen van de zomer in onze gedachten, gaan we terug naar het werk. De Kalter tas is de perfecte tas om te dragen met je herfst garderobe. De tas is niet alleen stijlvol, maar ook erg functioneel voor je werk. Alles wat je nodig hebt past erin: je laptop, oplader, lunch en portemonnee.

De reden dat de Kalter bag zo stijlvol is, is omdat het een uniek en cross-cultural design heeft. De tas is beschikbaar in twee verschillende kleuren: zwart en camel. Twee kleuren die matchen met elke outfit - zeker in het najaar- maar ook zeer goed in elk ander seizoen van het jaar.

Als je eenmaal met de Kalter in aanraking bent gekomen, kan je nooit meer zonder. De tas heeft een ritssluiting, evenals een vakje in de binnenkant. Bovenop hebben we drukknopen bevestigd om de tas nog iets meer te shapen. Dit betekent dus dat je de tas op twee manier kan dragen: je raakt er nooit op uitgekeken!

De matchende Kamer tas en Kallis portemonnee

Na een lange werkdag, verdien je een momentje om te relaxen. Wil je uit met vrienden? Een etentje met je partner? Of betaal een snel bezoekje aan je favoriete winkel? Dit zijn allemaal voorbeelden waar een kleine tas gewenst is. Het goede nieuws is: Amsterdam Heritage heeft voor deze momenten een prachtige tas ontworpen!

De Kamer is het kleine zusje van de Kalter tas. En geen zorgen, je hoeft geen afscheid te nemen van het design van de Kalter tas. De Kamer heeft dezelfde kleuren, kwaliteit en schoonheid als de Kamer tas. Het enige verschil is de maat. De Kamer tas is perfect om je telefoon in te stoppen, je portemonnee, sleutels, oplader en lipgloss. Perfect voor je na-het- werk activiteiten, toch?

Over portemonnees gesproken; de Kallis portemonnee is ook een perfecte match om te dragen met de Kalter tas. Deze portemonnee heeft dezelfde look-and-feel als de Kalter, wat weer een stijlvol en klassiek design geeft!

De Kalter is een tas dat perfect is voor elke gelegenheid, van lunch dates tot het werk en vakanties over de hele wereld. Meer dan genoeg redenen om te investeren in deze pareltjes, right?