Manieren om het te dragen: de Pip Belt – Amsterdam Heritage | NL
GRATIS VERZENDING BIJ ALLE BESTELLINGEN BOVEN €100

Manieren om het te dragen: de Pip Belt

door Amsterdam Heritage NL op August 04, 2021

Wij laten je op vier manieren zien hoe je de Pip riem kan stijlen

Altijd al op zoek naar de perfecte riem die je altijd, op welk moment dan ook kan dragen? Maak dan kennis met onze vintage geïnspireerde Pip riem met ronde gesp.

De Pip belt is een van de meest veelzijdige riemen van onze collectie. Hij is momenteel verkrijgbaar in 5 (bijna 6) verschillende kleuren! Bekijk een aantal van onze favoriete manieren om de Pip riem te stijlen in de video hieronder.


Look 1 & 2: Een trui met een jeans

Houd je outfit casual door een trui met een jeans en sneakers te combineren. De rijke chocoladebruine Pip riem voegt een opvallende ‘touch’ aan je look toe en maakt hem af.

Bij de tweede look creëren we wat meer contrast door de antraciet kleurige Pip riem in combinatie met een blauwe trui te dragen. Wij vinden dit dé perfecte alledaagse look, welke je lekker thuis of op de werkvloer kunt dragen.                  Is het 20 graden en wil je in de ochtend toch een trui aan, maar in de middag wat luchtigers? Draag dan een witte blouse onder je trui! Ook een leuke en frisse combinatie met de antraciet kleurige variant van de riem.

Look 3 & 4: Draag hem om je taille

Maak iedere outfit anders door de riem om je taille te dragen in plaats van op je heupen. Hiermee geef je je look een vrouwelijke en elegante twist. Draag de zwarte Pip riem om je taille en combineer deze zoals op het filmpje met neutrale kleuren. Toch iets uitdagender de deur uit? Trek een paar hakken uit de kast in een opvallend kleurtje.

In twijfel over het dragen van een sweater of een jurk? Hallo sweater jurk! Pak je Pip riem uit de kast en draag hem om je taille voor een casual chique look. Casual à ga voor sneakers. Chique à ga voor een mooi paar hakken.

Laat ons zien hoe jij de Pip riem draagt en tag ons! Mail ons een foto via nl@amsterdamheritage.com of stuur ons een DM naar @amsterdamheritage op Instagram!