GRATIS VERZENDING!

Essentiële tassen

by Amsterdam Heritage on October 27, 2020

Essentieel van dag tot nacht

Sommige dingen heb je gewoon nodig in je leven. En deze tassen zijn zeker weten nodig. Het is essentieel! Elegantie, stijl en functionaliteit komen samen in deze Balfoort en de Barends tas. Beide in een andere grootte, maar met hetzelfde design. 

Woman holding a camel leather bag

Er is niets dat je outfit dusdanig afmaakt als een leren, tijdloze tas. Onze premium handgemaakte leren tassen zijn gemaakt met het fijnste Italiaanse leer in Inda waar lederambacht in de genen zit. Je kan zeggen dat het een zekere investering is!

De tassen die we willen uitlichten zijn de Balfoort en de Barends tas. Beide zijn echte eyecatchers die je zowel overdag als in de nachts bij je outfit kan dragen. Beide tassen hebben een optionele strap zodat je ze op verschillende manieren bij je kan dragen. Ook de studded riem is om te switchen met een plain riempje zodat je hele look veranderd!

Balfoort

De Balfoort is een perfect voorbeeld van een multifunctionele tas. Van een professionele meeting tot een snel bezoekje aan vrienden of een lunchafspraak.. alles is mogelijk. Door de twee grote vakken binnenin de tas kan je het organiseren zoals je maar wil. De tas is beschikbaar in drie verschillende kleuren: cognac, camel en zwart..

Barends

Barends is eigenlijk een casual clutch voor de dagen dat je alleen je telefoon, portemonnee, lippenstift en wat handcrème nodig hebt. Deze beauty pak je direct mee! Alles wat je nodig hebt past in dit prachtstuk. De tas heeft twee kleine vakjes en een vak met een rits binnenin. Hij is beschikbaar in drie kleuren: cognac, camel en zwart.

Als laatste willen we je eraan herinneren aan het feit dat goed kwaliteit leer met de jaren alleen maar mooier worden. De huid wordt alleen maar zachter en er ontwikkelen prachtige kleuren in het leer. Onze tassen en riemen zijn gemaakt met premium leer, wat betekent dat ze een leven lang mee gaan. Shop ze hier.

BACK TO TOP