Essentiele tassen voor dames – Amsterdam Heritage | NL
GRATIS VERZENDING BIJ ALLE BESTELLINGEN BOVEN €100

Essentiële tassen

door Amsterdam Heritage op January 02, 2021

Sommige dingen heb je gewoon nodig in je leven. En deze tassen zijn zeker te weten nodig. Ze zijn essentieel:)  Elegantie, stijl en functionaliteit komen samen in deze Balfoort en de Barends tas. Beide in een andere grootte, maar met hetzelfde design. 

Woman holding a camel leather bag

 

Essentieel van dag tot nacht!

De Balfoort en de Barends tas zijn echte eyecatchers. Het leuke aan het design van deze tassen is dat je het uiterlijk van de tas kan veranderen. De tassen komen namelijk met een extra riempje die je om de tas kan doen, eentje zonder studs en eentje met studs. Zeg maar een dress down en dress up variant voor je tas en daarmee dus je hele look. Leuk toch?

De Balfoort is een perfect voorbeeld van een multifunctionele tas. Zakelijk genoeg voor je werk en hip genoeg voor een diner date daarna met vrienden. De tas is beschikbaar in drie verschillende kleuren: cognac, camel en zwart.

Barends is de perfecte crossbody & clutch voor de dagen en nachten dat je alleen je telefoon, portemonnee, lippenstift en geld nodig hebt. Ook deze tas is beschikbaar in drie kleuren: cognac, camel en zwart.

Als laatste willen we je eraan herinneren aan het feit dat goed kwaliteit leer met de jaren alleen maar mooier worden. De huid wordt alleen maar zachter en er ontwikkelen prachtige kleuren in het leer. Onze tassen en riemen zijn gemaakt met premium leer, wat betekent dat ze een leven lang mee gaan. Shop ze hier.