5 Fashionable Riemen Voor Elke Vrouw – Amsterdam Heritage | NL
GRATIS VERZENDING BIJ ALLE BESTELLINGEN BOVEN €100

5 Fashionable Riemen Voor Elke Vrouw

door Amsterdam Heritage op April 01, 2020

Wat hebben een wit t-shirt, een little black dress een momjeans gemeen met een zwarte blazer, een wikkeljurk en een zwart leren jack? Het zijn allemaal wardrobe essentials: we zijn ervan overtuigd dat elke vrouw er minstens één moet bezitten. Deze tijdloze items kunnen tientallen jaren meegaan en zijn perfect om het hele jaar door te dragen.

Veel vrouwen weten perfect hoe ze de essentials van hun kledingkast moeten selecteren, maar veel vrouwen vergeten de juiste accessoires toe te voegen als fundamentele items in haar kledingkast. Met de onderstaande vijf riemen kan je jouw persoonlijkheid en stijl toevoegen aan je mooie basics. 

Klassieke Riem

Elke vrouw heeft ten minste één klassieke riem in haar kast nodig. Dit is de riem die je overal mee naar toe neemt omdat hij matcht met elke outfit en nét dat extra beetje stijl toevoegt. Het is een must-have die nooit uit de mode zal gaan waardoor je ‘m tijdens de winter, herfst, zomer en lente met je meedraagt. Onze Elsa Classic is een voorbeeld van een riem die past bij elke vrouw.

Gevlochten Leren Riem

We weten allemaal dat een finishing touch je look echt maakt of breekt. Leg een accent op je taille, of stijl je jurk of broek met deze mooie brede riem. Onze  Greta riem is zo veelzijdig, deze wil je misschien wel in twee kleuren hebben! 

Extra Lange Riem

Een slanke, moderne extra lange riem geeft je meer stylingopties dan ooit tevoren. Deze riem zonder gesp laat je fantasie de vrije loop. Wikkel hem om je middel met je favoriete korte broek of jurk voor een extra leuk detail en creërt lengte in je outfit. De geknoopte look is top voor flirterige zomerjurken, waardoor je outfit een casual look krijgt. Maak je klaar voor de zomer met onze Selena Riem!

Statement Riem

Elke kast heeft een statement-riem nodig als je echt de aandacht wilt trekken. Gelukkig hebben we een speciale studded collectie vol met studs, maar ook een dierenprint collectie met slangen-, zebra – of cheetahprint. Met deze statement riemen val je gegarandeerd op!

Studded Riem

Spice je style up met een studded riem. Dit is een fantastische manier om een beetje glamour toe te voegen aan je outfit! Elke vrouw heeft een unieke riem nodig voor speciale momenten. Draag deze riem om je jurk of draag hem in je broek, maar denk eraan dat je je blouse losjes in je broek draagt en je de prachtige riem showt aan de wereld! Onze Zina studded riem is echt een plaatje met haar zilveren en gouden pyramide studs. Hiermee steel je zéker weten de show.